У Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка тривають заняття з програми підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «Удосконалення професійної компетентності науково-педагогічного працівника як запорука якісної освітньої діяльності в К-ПНУ».

Цього разу поговорили про особистість науково-педагогічного працівника як інструмент його професійного зростання. Психолог соціально-психологічної служби, кандидат психологічних наук, доцент Оксана Логвіна та психолог соціально-психологічної служби, кандидат психологічних наук, старший викладач Юлія Данчук провели семінар з елементами психологічного тренінгу.

Про навчально-методичне забезпечення компонент освітньої програми детально розповіла керівник навчально-методичного відділу, кандидат філологічних наук, доцент Наталія Гудима.

Продовжуймо підвищувати якість освіти разом!

 

Особистість науково-педагогічного працівника, навчально-методичне забезпечення компонент ОП: заняття з програми «Удосконалення професійної компетентності науково-педагогічного працівника як запорука якісної освітньої діяльності в К-ПНУ» тривають