У Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулися чергові зустрічі в межах програми підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «Удосконалення професійної компетентності науково-педагогічного працівника як запорука якісної освітньої діяльності в К-ПНУ».

Керівник навчального відділу Людмила Горчак акцентувала увагу присутніх на актуальних питаннях організації освітнього процесу в Університеті Огієнка. Зокрема обговорили створення каталогів вибіркових дисциплін, формування робочих графіків, силабусів тощо.

Про створення інклюзивного середовища у закладах вищої освіти поінформувала проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор Світлана Миронова. Світлана Петрівна розповіла про концептуальні засади інклюзивної освіти, законодавство з розвитку інклюзивної освіти та зарубіжний досвід впровадження. Зосередила увагу на питанні навчання здобувача з особливими освітніми потребами у ЗВО.

Продовжуймо підвищувати якість освіти разом!

Пресцентр

Актуальні питання організації освітнього процесу, створення інклюзивного середовища у ЗВО: зустрічі в межах програми підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників тривають